radio

Онлайн радио
Баннер
Баннер
Дозвілля

КОЛОМИЙСЬКИЙ АВТОМОБІЛЬНИЙ КЛУБ

КОЛОМИЙСЬКИЙ АВТОМОБІЛЬНИЙ КЛУБ 

article59.jpg

ЗАПРОШУЄМО ТЕБЕ ПОРИНУТИ В СВІТ ПРИГОД, ЕКСТРИМУ ТА НЕПЕРЕВЕРШЕНОГО ВІДПОЧИНКУ !

Подробнее...
 

Фітнес цетр "ТИРЛИЧ"

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Фітнес цетр "ТИРЛИЧ"

Тренажерні зали Фітнес-центри

Абонемент в тренажерний зал Абонемент від 200грн. Бігові доріжки Безлімітні абонементи Бойові мистецтва Велотренажери Зал Зал для бойових мистецтв Зал для занять Зал для занять фітнесом зал для фітнесу Зал тренажерний Йога кардіозал Масаж масажний кабінет професійні тренери Разові заняття Тренажерний зал Тренери Фітнес Фітнес центр Тирлич Фітнес-центр фітобар.

Подробнее...
 

Книжкова Хата

Рейтинг пользователей: / 4
ХудшийЛучший 

Книжкова Хата
в Коломиї

 

Останнім часом переважна більшість людей надає перевагу читання книжок на інтернет ресурсах і інших електронних пристроях . Але повірте , перечитування справжньої книги , перелистуючи сторінку за сторінкою , це особлива атмосфера . В порівнянні , чи переглядати виставу по телебаченню , а що прийти до театру і пережити виставу разом з акторами - зникає відчуття синтетичного присмаку від прчитаного чи побаченого на підмостках театру .

Подробнее...
 

скейт-парк

Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 

скейт-парк у Коломиї.

У Коломиї відкрили скейт-парк. Майданчик розташований біля стадіону «Юність». Це професійна спортивна споруда зі спеціальним обладнанням. Будівництво проекту тривало два роки. Вартість об'єкту близько 300-сот тисяч гривень.

Подробнее...
 


Страница 1 из 7