radio

Онлайн радио
Баннер
Баннер
ГОТЕЛІ


Готель "Писанка"

Готель "Писанка"

готель Писанка

Готель "Писанка" - по-домашньому затишний, невеличкий готель у самому середмісті історичного міста Коломия, поруч з єдиним у світі музеєм Писанкового роспису.

 24 покої, облаштовані відповідно до стандарту 3-зіркового готелю: автономне опалення, вишукана кухня, безпосередня близкість автостоянки, об'єктів культури, торгівлі і відпочинку; висока культура обслуговування і якості послуг, зарекомендували готель як престижний елітний заклад відпочинку для подорожуючих.

Готель "Писанка" - це саме Ваш вибір.

 Також до Ваших послуг:

Подробнее...
 

Хостел Гетьман

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Хостел Гетьман 

Фото

Знходиться в Kolomiya, Getman Hostel є відмінним місцем для вивчення Коломия і його околиць. Саме звідси гості можуть насолоджуватися легким доступом до всього, що це чудове місто може запропонувати. Завдяки своєму зручному розташуванню, готель пропонує вам легкий доступ до визначних місць, які варто оглянути.

Подробнее...
 

Сільска хата Ольги Стражинської

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Сільска хата Ольги Стражинської

У тихому прикарпатському селі з цілющим повітрям, на тлі красивого пейзажу, відмінно відпочинуть як сім'ї з дітьми, так і любителі активного туризму. Умови гідні: мальовнича зелена територія з садом, велика цементована майданчик з лавою-гойдалками у дворі, мебльовані кімнати, санвузол з гарячою водою в будинку, дерев'яна сауна, власний бар, камін, мангал, дитячий басейн.

Подробнее...
 

Садиба ТИСОВА

Садиба ТИСОВА

У селі Княждвір, біля єдиного в Україні Тисового заказника, 12 км від міста Коломия.

Під'їзд — грунтова дорога.
Опис:
Одноповерховий будинок на 6-8 місць.

 

У будинку — кухня (газова плита, холодильник, посуд, мийка), вітальня (розкладний диван, телевізор), спальня (2 розкладні дивани і крісла), санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, сушарка для рушників).

Подробнее...
 

Садиба СТАРЖИНСЬКИХ

 

Садиба СТАРЖИНСЬКИХ

У селі Печеніжин, 12 км від районного центру міста Коломия. 
Зручний під'їзд — грунтова дорога.
Опис:
Двоповерховий будинок на 6-9 місць.
 
Подробнее...
 


Страница 1 из 7