ukash
Розваги
Статті які щойно читали

 

 

 

 



Розваги для всіх

Розваги для всіх

Пропонуємо вам цікаво провести час -

Подробнее...
 

зелене Прикарпаття

Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 

Сільське зелене Прикарпаття

Українські Карпати здавна манять мандрівників своїми чарівними краєвидами, чистим гірським повітрям та різноманітними можливостями для відпочинку. Особливо привабливою для прихильників гірських мандрівок, кінного та водного туризму, зимових видів спорту є Івано-Франківщина. Сільський зелений туризм - на винятковому місці в стратегії розвитку області.

Подробнее...
 

Зірковий Вертеп

Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 

Зірковий Вертеп 

 Звук гуцульських трембіт сповістив на усю округу, що в Коломиї - народна забава. Вулицями ходить Маланка. Коляда, щедрівка та віншування лунають звідусіль. Учасники дійства кажуть - переймали звичаї свого села з діда-прадіда і намагаються передати їх нащадкам у незмінному вигляді.

Подробнее...
 

Frenchy Box

!00% Фпанцузькі хіти soft rock

Подробнее...
 

Карпатська Україна

Карпатська Україна

Це унікальне відео показує хроніку подій проголошення Карпатської України. Унікальність його полягає в тому, що жодне інше проголошення будь-яких українських республік у першій половині ХХ ст не було відзнято на камеру. Для цього пан Лисюк спеціально прибув із США разом із сином у 1939 році в Хуст із Америки. Він зазняв проголошення самої держави Карпатська Україна та бої між січовиками та гортійцями. Ним же і було змонтований кінцевий вигляд стрічки. Трагічний факт: син загинув під час зйомок і зараз похований у Хусті.

Подробнее...
 


Страница 1 из 6