Интернет реклама УБС


Интернет реклама УБС
Баннер

radio

Онлайн радио

Державний колапс

Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 

Державний колапс

Вибори в нашій країні можна сказати вже відбулися .
Як вони проходили , то це вже справа минулих днів і щоб тепер не говорили , але факт залишається фактом .
Країна будучи на грані дефолту проводить вибори і то я вам скажу з розмахом - в перше в історії України на виборчих дільницях встановлено вебкамери .Так , це крок до прозорості , але щось та прозорість не дуже .

Майже 1 млрд. грн. потрачено , ні , сплюндровано народних , кровних наших з вами , тільки на те , щоб хтось збагатився , підсунувши непотріб , який навряд чи хтось нас з вами погодився купити собі до дому . Адже якість бачення через призму інтернет ресурсу бажала бути , на момент волевиявлення народу , набагато чіткішою і якіснішою . І це ще один факт , який доводиться констатувати , як таковий , що вже відбувся . Але ж комусь було доручено вести за цими маніпуляціями нагляд і на когось була покладена відповідальність за якість обслуговувуання даного ресурсу . Як ми бачимо , що всі дані цієї махінації засекречені на законних підставах згідно закону про вибори . Ну добре , я розумію , що до виборів , але після ... То вже можна запитати про абсурдність і якість даної махінації . Зась , бо то було зроблено з благословлення відповідальних людей при владі , яким також перш за все була з того вигода . А вони не досяжні в нашій країні на законних підставах , які самі для себе і писали . Факт !
А тепер про самих , так би мовити , винуватців усієї цієї марнотратності політичного цвинтаря . Українська політика вже давно померла , тільки самі політики відмовляються в це повірити . а тому залишилося тільки бажання використати державний ресурс у власних цілях , чим і займаються ( народні обранці ) . Та чи насправді народні ? Судячи з останніх виборів - то так ? ! Явка понад 50 % говорить саме за себе . 50% дорослого населення справді були на виборах - вони , що справді , ще досі вірять в казочки які їм розповідав політикум ? Дивно . Дорослі , а вірять . Невже так гарно розповідали ? Та ні , бо вже аж оскомина від тої брехні . Одні і тіж гасла , одні і тіж обіцянки , з одної пятирічки в другу , одні і тіж висуванці , а віз і нині там . Що основне нам обіцяють , так це жорстоку боротьбу і кожен на свій лад . А може досить тої боротьби ? За що , чи то пак , за кого боротися ? І чому власне потрібно боротися ? Ви зверніть увагу - нічого крім боротьби і ніякого позитиву в майбутньому . То 50% населення зробили свій вибір . Психологічна паталогія чи то до казочок , чи то до руйнування . Кому , що більше подобається - вибирайте . Половина населення України хвора і то хвора досить серйозно . Люди ідуть на барикади , готові бити одне одному по фізіономії і все заради чого ? Запитайте себе , на що ви здатні заради когось з політичного бомонду ? Якщо ви і досі готові сліпо слідувати їх лозунгам - ви ідейний сліпець і духовний раб і на самостійність просто не здатні . Скільки раз народ вводили в оману , скільки раз обіцяли і не виконували і ви ще досі вірите їм на слово ? Тоді ви двічі сліпець , або ж зовсім не поважаєте себе .
Політикум самонаділив себе монопольними повноваженнями створивши клуб міліонерів при владі , тим самим унеможлививши прихід простого громадянина до вирішення даржавних справ . Але , як ми не хочемо,чи то бачити , чи то зрозуміти , що країною давно керують не політичні і не ідеологічні поняття . На тлі прихованого безробіття, крихітних пенсій, божевільної армії чиновників і законодавчого органу, який обговорює що завгодно, крім , як наситити Україну грошима, розумієш, що державна машина в тому вигляді, в якому вона є не що інше , як політичний і законотворчий цвинтар . Раціональність політики давно себе знищила запродавшись фінансовим магнатам в угоду власної користолюбності і перетворилася на хлопчика , який прислуговує товстосумам , лобіюючи їх забаганки з цілью збагачення за державний кошт в той час , як народ доведений до зубожіння . Держава сьогодні - машина, яка нерозумно перерозподіляє чиновниками зібрані гроші, як тисячі бар'єрів, які заважають вести вільну економічну діяльність, і як інструмент для наживи одних на шкоду іншим.

І не має значення, якими політичними силами призначаються чиновники .Всі , хто зараз в парламенті і всі , хто займають ті чи інші посади, є співучасниками грабежу власного народу. Не помірно роздута державна машина стала обузою для народу , як основного джерела фінансової стабільності країни . А чи насправді потрібно 450 депів в парламенті . А чи не досить від кожної області по представнику у Верховнній раді ? Тоді було б з кого конкретно спитати за пророблену роботу в країні загалом і в кожній області в окремості . А зараз - так собі , колгосп з головою ,яка не спроможна вплинути на реальний стан , а депи - пянички і прогульники . Чи робився колись моніторинг якості і доцільності всіх цих багаточисленних державних інституцій ? Ні . А тільки навпаки , створюввалися нові , щоб пристроїти на роботу кума , свата , брата . Сімейні династії при владі стали простим явищем , хоча закон чітко забороняє дану практику . А хто з владних мужів у нас його виконує ? Подвійність стандартів законів дозволяє чинити будь- яке беззаконня . Основною проблемою в України є тотальна корумпованості державного механізму, небажанні керівництва держави впродовж більше ніж 20-ти років Незалежної України реально займатися державними справами та чітко дотримуватися законності на всіх рівнях: від соціального працівника до Президента, від рядового міліціонера до міністра внутрішніх справ і до найбільшого роботодавця. Коли буде і для влади діяти Закон, тоді народ матиме підстави довіряти такій владі і саме тоді можна розпочати суспільний діалог та справді говорити про втілення принципів народовладдя, які записані в Конституції України.

Абсурдність неврегульованої законотворчості теперішньої влади призведе до масштабного колапсу усіх державних галузей ,а як наслідок і падіння самої держави . Чи в змозі хтось реально зарадити в даній ситуації ? Патовість ситуації полягає в тому , що ні одна гілка влади не в змозі в рамках конституційно - правового поля , без порушення такового , зробити жодного кроку . Перекреслені всі норми главенства закону і конституції , як основних чинників регуляторної правової політики в державі . Влада унеможливлює будьякий вплив зі сторони народу в свою адресу . А це вже антиконституційно . Пора повернути народовладдя в державі . Інакшого виходу немає . Пора нагадати , що не народ для влади , а влада для народу !!! Досить боятися брати на себе відповідальність за власну ініціативу і власну думку . Коли сусід позичить у вас грошей і потім їх не віддає то ви обов'язково будете щемити його . То чи не пора так само запитати з державних чиновників і владних структур де ваші гроші , де ваш добробут , який наперебій обіцяли ( народні обранці ) . Де ?
Сила наша в єдності , але не біля якогось політичного гасла . Народної єдності , народної конституції та народовладдя – ось наша сила і благополуччя .

Читати також -

СІЛЬСЬКІ ГРОМАДИ

ПОЛІТИКА

ДЕРЖАВНІСТЬ ТА НАЦІЯ

автор - Грицьків О.М.

 
fineworld.info